İçeriğe geç

Flormar Fondöten Nasıl Seçilir

Doğru fondöten rengi nasıl seçilir?

Mükemmel fondöten rengini bulmak için yüzünüzün bir tarafında en az üç farklı rengi deneyin. Eksik tonu bulmaya çalışın. Sonra alnınızda deneyin. Bu ton her iki bölgede de kaybolursa, mükemmel fondöten rengini bulmuşsunuz demektir.

Flormar fondöten hangi cilt tipine uygun?

Flormar’ın stick fondöteni, ortalama yüz hatlarına sahip tüm cilt tipleri için uygundur. Yumuşak ve ince yapısı sayesinde uygulaması kolaydır. İçerisindeki pudra sayesinde ekstra sabitlemeye gerek kalmaz. Pudramsı yapısı, cildinizdeki çizgiler, gözenekler ve kırışıklıklar gibi bölgelerde ürün birikmesini engeller.

Hangi tene hangi renk fondöten?

Sıcak bir cilt alt tonunuz varsa: sarı alt tonlu bir fondöten kullanın. Nötr bir cilt alt tonunuz varsa: karışık sarı ve pembe alt tonlu bir fondöten kullanın. Soğuk bir cilt alt tonunuz varsa: pembe alt tonlu bir fondöten kullanın.

Flormar skin lifting fondöten hangi cilt tipine uygun?

Nötr alt tonlu Skin Lifting Fondöten, doğal bir bitişe sahip olup tüm cilt tiplerine uygundur.

Ten rengimi nasıl öğrenirim?

Cilt alt tonu nedir? Her cilt tonunun, bileğinizin iç kısmındaki damarların rengiyle en kolay şekilde tanımlanan belirgin bir alt tonu vardır. Mavi veya mor görünüyorsa, soğuk bir tonunuz var demektir. Damarlarınız yeşil görünüyorsa, sıcak bir cilt tonunuz var demektir.

Beyaz tenliler hangi renk fondöten kullanmalı?

Kafkasyalılar fondöten seçerken genellikle soğuk veya nötr alt tonları tercih ederler. Pembe alt tonlu fondötenler soğuk beyaz tende canlı ve taze bir görünüm yaratırken, fildişi ve açık bej tonları nötr/sıcak tonlu beyaz tende doğal bir bitiş sağlar.

Fondöten yüzde nasıl pürüzsüz durur?

Makyaj yapmadan önce nemlendirici sürmek fondöteninizin cildinize eşit şekilde yayılmasını sağlayacak ve fondötenin pürüzsüz kalmasına yardımcı olacaktır. Nemlendirme işlemi doğru şekilde yapılırsa kullandığınız makyaj ürününün yüzünüzde daha uzun süre ve pürüzsüz kaldığını fark edeceksiniz.

Fondöten altına ne sürülür?

Fondöten uygulamadan önce cildinizi uygulamaya hazırlayın. Sabah uyandığınızda yüzünüzü temizleyicinizle yıkamalı, tonik sürmeli ve ardından mevsim ne olursa olsun nemlendiricinizi ve güneş kreminizi sürmelisiniz. Cildiniz tüm bu ürünleri emdikten sonra makyaj yapabilirsiniz!

Fondöten neden pütür pütür durur?

Fondötenin yüzde soyulmasının başlıca nedeni cildin nemli ve temiz olmamasıdır. Eğer fondötenden önce soyulma yapılırsa, yüzdeki ölü hücreler ve kir tabakaları temizlenir. Sonrasında fondöten sürüldüğünde ise yüz artık soyulmaz. Ayrıca ürün cilde uygun olmayabilir veya uygulama yöntemi yanlış olabilir.

Buğday tenlilere hangi renk fondöten gider?

Buğday tenli kişiler tuğla, karamel ve nude tonlarını tercih edebilir. Bu tonlar cildinize uyum sağlayacak ve sizi daha zarif gösterecektir. Özellikle sıcak yaz günlerinde tuğla tonları iyi bir seçim olabilir.

Hangi ten rengiyim testi?

Damar renginizi bileklerinizin iç kısmına bakarak anlamaya çalışabilirsiniz. Damarlarınız mavi tonlarında görünüyorsa soğuk alt tonlu olduğunuzu, yeşil tonlarında görünüyorsa sıcak alt tonlu olduğunuzu söyleyebiliriz. Damar renginiz daha morsa veya hem yeşil hem de mavi tonlarına sahipse nötr cilt alt tonlusunuzdur.

Esmer tenliler nasıl fondöten kullanmalı?

Eğer koyu tenliyseniz, cilt tonunuza uygun koyu bir fondöten seçmelisiniz. Bunun için bileğinizdeki fondöten numaralarını deneyerek cildinize en uygun fondöteni seçebilirsiniz. Eyeliner, maskara ve rimel tercih ediyorsanız, siyah sizin için en iyi seçimdir.

Flormar 101 fondöten hangi cilt tipine uygun?

Perfect Coverage tüm cilt tipleri için uygundur.

Flormar 102 fondöten hangi cilt tipine uygun?

Flormar Perfect Coverage Foundation, cilt kusurlarını az miktarda kullanarak gizler ve anında pürüzsüz bir görünüm sağlar. Ayrıca cilde gerekli bakımı sağlar ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. Nötr alt tonlu beyaz bir cilde sahipseniz 102 Soft Beige rengini denemelisiniz!

Doğru fondöten nasıl seçilir?

– Fondöten alırken ilk dikkat etmeniz gereken şey rengidir. Ürünün rengi cildinizle uyumlu olmalıdır. Ürünün rengi çok koyu veya çok açık olmamalıdır. – Fondöten alırken ürünün rengini elinize veya çenenize deneyerek değil, boynunuzun rengine göre almalısınız.

Cildim hangi alt tonlu?

Cilt alt tonunu belirlemenin en kolay yolu damar testidir. Bileğinizdeki damarları gün ışığında kontrol edersiniz. Damarlarınız mavi görünüyorsa, soğuk alt tonunuz olduğu anlamına gelir; yeşil görünüyorsa, sıcak alt tonunuz olduğu anlamına gelir. Hem yeşil hem de maviyse, nötr alt tonlara sahipsiniz.

Buğday tenli biri hangi fondöten kullanmalı?

Buğday tenli biri olarak fondöten renginizi seçerken sıcak tonları tercih etmelisiniz. Sıcak bir cilt alt tonunuz olduğu için sarı alt tonlu fondötenler size yakışacak ve cildinizin çok daha sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. Pembe tonlar içeren bir fondöten seçerseniz cildiniz donuk ve yorgun görünebilir.

Esmer tene kaç numara fondöten?

NO.3 – Koyu tenlilere uygundur.

Doğru kapatıcı rengi nasıl seçilir?

Doğru kapatıcıyı nasıl seçeceğimiz sorusundan bahsedecek olursak, kapatıcı rengi seçerken cilt tonunuza uyan daha açık renkleri seçmelisiniz. Açık kapatıcılar cildi daha parlak ve daha doğal gösterir. Açık renkler cilt kusurlarını her zaman daha etkili bir şekilde kapatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir